sluis
separator 001

Contact

Reserveren
Het boeken van een kamer of arrangement doet u het voordeligst via onze website. Hier krijgt u altijd het scherpste tarief.

Reserveren voor ons restaurant kan telefonisch op +31 (0)117 46 1224 of door een e-mail te sturen naar info@hotelsandersdepaauw.nl

Parkeren auto of fiets bij het hotel
Ons hotel beschikt over een eigen autoparkeerplaats (10 plaatsen) en een afgesloten (en binnenkort overdekte!) fietsenstalling. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk. Mocht onze autoparkeerplaats vol zijn, dan zijn er op loopafstand van het hotel tal van openbare parkeerplaatsen waar u uw voertuig voordelig kunt parkeren (max. dagtarief tussen de € 3,00 en € 4,00).

Lift
Ons hotel beschikt over een lift welke verbonden is met alle verdiepingen en met ons restaurant. Ook is er in de brasserie een mindervalidentoilet. Bent u minder goed ter been of heeft u hulp nodig met uw bagage? Wij steken graag een handje toe!

Huisdieren
Behalve speciale familiekamers hebben we ook een aantal kamers voor gasten die graag hun hond meebrengen. Beschikbaarheid uitsluitend op aanvraag.

Sluis, de “parel” van Zeeuws-Vlaanderen

Of u er nu een weekend tussenuit wilt of kiest voor een langer verblijf; in en rond Sluis is meer dan voldoende te zien en te beleven. Graag geven we u een aantal suggesties:

  • Het middeleeuwse centrum van Sluis met ca. 110 gezellige winkels en boetieks, en meer dan 50 horecagelegenheden. De meesten zijn 7 dagen per week geopend.
  • Bezoek de historische stadswallen, de molen en het Belfort.
  • Goed aangegeven fietsroutes en wandelpaden.
  • Dichtstbijzijnde strand op ca. 7 kilometer van het hotel.
  • Wat dacht u van een bezoekje over de grens? Indrukwekkende steden als Brugge (19 km) en Gent (50 km) en de kustplaatsen Knokke (7 km) en Blankenberge (24 km) zijn met de auto zeer goed bereikbaar.

Meer toeristische informatie vindt u op www.wezienjehiergraag.nl

Een plek met historie…

Hotel Sanders de Paauw heeft een lange geschiedenis. Het werd in 1932 gebouwd door ondernemer en pionier Marinus Sanders en Leontine Sanders-de Paauw. Een gedurfd initiatief, zo midden in crisistijd. Weet u waar het biljart tijdens de oorlogsjaren voor werd gebruikt? En wie is die ‘Jantje van Sluis’ nu eigenlijk? We vertellen het u graag als u bij ons bent.

Locatie in Google maps? klik op de kaart

Afstand vanaf Sluis:

Knokke7 km.
Cadzand9 km.
Breskens17 km.
Brugge19 km.
Vlissingen30 km. (via veer)
Gent50 km.
Antwerpen87 km.